Gramaj
Felul 1 - 80/350 gr.
Felul 2 - 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.
Luni : 11.02.2019
- Felul 1.Ciorba de fasole boabe cu afumatura. Chifla
- Felul 2. Pulpa de purcel degresata la tava in sos bbq- garnitura - cartofi cu rozamarin. Chifla si salata.15 lei
MartI : 12.02.2019
- Felul 1: Supa crema de legume cu crutoane
- Felul2 : Saramura din pulpa superioara de pui cu mamaliguta si ardei iute-15 lei
Miercuri - 13.02.2019
- Felul 1: Ciorba taraneasca din piept de pui cu legume. Chifla
- Felul2 : Parjoale moldovenesti marinate cu piure de cartofi. Chifla si salata-15 lei
Joi - 14.02.2019
- Felul 1. Ciorba de legume. Chifla
- Felul 2 Fasii din piept de pui cu sos de legume si rizotto. Chifla si salata 15 lei
Vineri - 15.02.2019
- Fellul 1 Ciorba taraneasca din pulpa degresata de purcel cu leustean. Chifla
- Felul 2 Tocanita haiduceasca cupulpa de purcel, legume, mamaliguta si ardei iute 15 lei
GRAMAJ
Felul 1 80/350 gr.
Felul 2 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.
Luni :11.02.2019
- Felul 1 Supa de pui cu legume. Chifla
- Felul 2 Valdostana din piept de pui cu sos de smantana si ciuperci- garnitura- orez cu legume. Chifla-15 lei
Marti - 12.02.2019
- Felul 1 : Ciorba de burta cu smantana si ardei iute. Chifla
- Felul 2 : Snitel vienez din muschi file de purcel cu cartofi rondele la ceaun. Chifla si salata15 lei
Miercuri : 13.02.2019
- Felul 1. Supa crema de cartofi cu afumatura si crutoane
- Felul 2. Pastrama din muschi file de purcel cu mamaliguta si ardei iute ( optional mujdei de usturoi)15 lei
Joi - 14.02.2019
- Felul 1. Ciorba radauteana din piept de pui cu ardei iute. Chifla
- Felul 2 Lasagna bolognese15 lei
Vineri- 15.02.2019
- Felul 1 Supa de pui cu galuste. Chifla
- Felul 2 Pulpa superioara de pui la cuptor cu sos meridional si orez cu ciuperci. Chifla si salata 15 lei