Varianta 2 :02.10.2017-06.10.2017

GRAMAJ
Felul 1 80/350 gr.
Felul 2 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni -16.10.2017


- Felul 1. Supa de pui cu galuste. Chifla
- Felul 2. Snitel Palermo din piept de pui cu cascaval si cartofi rustici Chifla/Salata. 15 lei

Marti - 17.10.2017


- Felul 1. .Supa crema de legume. Crutoane
- Felul 2. Tochitura greceasca din pulpa dezosata de pui cu mamaliguta si ardei iute. 15 lei

Miercuri - 18.10.2017


- Felul 1. Supa crema de pui cu ciuperci . Crutoane

- Felul 2. Piept de pui la gratar cu sos de ciuperci si cartofi frantuzesti. Chifla/Salata . 15 lei

Joi -19.10.2017


- Felul 1. Supa de fasole boabe cu aroma de cimbru. Chifla

- Felul 2. Ciken fingers cu cartofi pai si sos dulce picant. 15 lei

Vineri - 20.10.2017


- Felul 1. Supa de legume cu taitei de casa. Chifla
- Felul 2. Buzunar din piept de pui cu branza feta si piure de cartofi. Chifla/salata - 15 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: