Varianta 2: 20.05.2019 - 24.05.2019

GRAMAJ
Felul 1 80/350 gr.
Felul 2 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni : 20.05.2019


- Felul 1 Supa de curcan cu legume si taietei de casa. Chifla

- Felul 2 . Snitel american din muschi file de purcel cu cartofi bavarezi. Chifla si salata -17 lei

Marti - 21.05.2019


- Felul 1 : Supa de pui cu legume si galuste. Chifla.
- Felul 2 : Tigaie tiganeasca din pulpa degresata de purcel cu risotto. Chifla si salata -17 lei

Miercuri : 22.05.2019


- Felul 1. Supa crema de legume cu crutoane.

- Felul 2. Muschi file de purcel grill cu cartofi la tava cu rozmarin. Chifla si salata -17 lei

Joi - 22.05.2019


- Felul 1. Supa frantuzeasca din piept de pui cu cascaval. Chifla.

- Felul 2. Valdostana din piept de pui, sunca presata, ciuperci si cartofi union. Chifla si salata- 17 lei

Vineri- 23.05.2019


- Felul 1: Supa de vacuta cu fidea

- Felul 2: Stroganoff din antricot de vita cu orez chinezesc. Chifla si salata - 17 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: