Varianta 2: 11.02.2019-15.02.2019

GRAMAJ
Felul 1 80/350 gr.
Felul 2 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni :11.02.2019


- Felul 1 Supa de pui cu legume. Chifla

- Felul 2 Valdostana din piept de pui cu sos de smantana si ciuperci- garnitura- orez cu legume. Chifla-15 lei

Marti - 12.02.2019


- Felul 1 : Ciorba de burta cu smantana si ardei iute. Chifla
- Felul 2 : Snitel vienez din muschi file de purcel cu cartofi rondele la ceaun. Chifla si salata15 lei

Miercuri : 13.02.2019


- Felul 1. Supa crema  de cartofi cu afumatura si crutoane

- Felul 2. Pastrama din muschi file de purcel cu mamaliguta si ardei iute ( optional mujdei de usturoi)15 lei

Joi - 14.02.2019


- Felul 1. Ciorba radauteana din piept de pui cu ardei iute. Chifla

- Felul 2 Lasagna bolognese15 lei

Vineri- 15.02.2019


- Felul 1 Supa de pui cu galuste. Chifla

- Felul 2 Pulpa superioara de pui la cuptor cu sos meridional si orez cu ciuperci. Chifla si salata 15 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: