Varianta 2: 10.12.2018-14.12.2018

GRAMAJ
Felul 1 80/350 gr.
Felul 2 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni : 10.12.2018


- Felul 1 Supa de legume cu taietei de casa. Chifla

- Felul 2 Snitel american din piept de pui cu rondele de cartofi la ceaun. Chifla si salata 15 lei

Marti - 11.12.2018


- Felul 1 : Supa de fasole boabe cu aroma de cimbru. Chifla
- Felul 2 : Piept de pui grill cu sos bbq- garnitura - orez cu ciuperci. Chifla si salata15 lei

Miercuri : 12.12.2018


- Felul 1. Supa frantuzeasca din piept de pui cu cascaval. Chifla

- Felul 2. Gordon bleu din muschi file de purcel cu cartofi pai. Chifle si salata 15 lei

Joi - 13.12.2018


- Felul 1. Supa crema de legume cu crutoane

- Felul 2 Pastrama din muschi file de purcel -garntura- cartofi taranesti cu bacon. Chifla si salata 15 lei

Vineri- 14.12.2018 


- Felul 1 Supa din piept de pui cu galuste. Chifla

- Felul 2 Chicken fingers din piept de pui cu cartofi pai si sos dulce picant. Chifla  15 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: