Varianta 2 :04.12.2017-08.12.2017

GRAMAJ
Felul 1 80/350 gr.
Felul 2 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni -04.12.2017


- Felul 1. Supa aurie de pui. Chifla
- Felul 2. Muschi spaniol (muschi de porc,sunca praga si cascaval) cu piure de cartofi Chifla si salata.15 lei

Marti - 05.12.2017


- Felul 1. .Supa de puii cu galuste. Chifla
- Felul 2.Gordon blue din muschi file de purcel cu cartofi pai . Chifla si Salata - 15 lei

Miercuri -06.12.2017


- Felul 1. Supa de fasole cu aroma de cimbru. Chifla

- Felul 2. Peste alb pane cu cartofi natur si sos tzatziki. Chifla . 15 lei

Joi -07.12..2017


- Felul 1. Ciorba de legume a la greque. Chifla

- Felul 2. Tigaie tiganeasca din pulpa de purcel cu legume garnitura -piure de cartofi Chifla si salata 15 lei

Vineri -07.12.2017


- Felul 1. Supa crema de legume Crutoane
- Felul 2. Pulpa de porc la tava cu sos de legume si orez sarbesc Chifla si salata- 15 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: