Varianta 1 ;23.04.2018 -27.04.2018

Gramaj


Felul 1 - 80/350 gr.
Felul 2 - 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni 23.04.2018


- Felul 1.Ciorba de fasole cu ciolan afumat si leustean Chifla 

- Felul 2 ;Snitel american din piept de pui cu piure de cartofi Chifla /Salata 15 lei

Marti -24.04.2018

- Felul 1: Ciorba de burta cu smantana si ardei iute  Chifla
- Felul 2: Gordon blue din piept de pui cu piure de cartofi Chifla /Salata 15 lei

Miercuri -25.04.2018


- Felul 1:Ciorba de perisoare cu legume a la greque  Chifla

- Felul 2:Mancarica de fasole boabe cu carnaciori picantiChifla Salata 15 lei

Joi - 26.04.2018


- Felul 1.Ciorba radauteana din piept de pui  Chifla

- Felul 2 Piept de pui al forno cu sos de rosii ,busuioc si orez cu masline Chifla /Salata15 lei

Vineri - 27.04.2018


- Felul 1: Ciorba ardeleneasca de purcel  cu leustean Chifla
- Felul 2: Chiftelute marinate din carne tocata amestec cu piure de cartofi  Chifla /Salata 15 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: