Varianta 1: 15.10.2018-19.10.2018

Gramaj


Felul 1 - 80/350 gr.
Felul 2 - 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni 15.10.2018


- Felul 1. Ciorba de fasole boabe. Chifla

- Felul 2. Parjoale moldovenesti cu piure de cartofi. Chifla si salata 15 lei

MartI : 16.10.2018

- Felul 1: Ciorba de burta cu smantana si ardei iute. Chifla
- Felul2 : Pulpa degresata de purcel al forno cu sos rosu si orez sarbesc. Chifla si salata 15 lei

Miercuri - 17.10.2018


- Felul 1: Ciorba de perisoare a la greque. Chifla

- Felul2 : Snitel din muschi file de purcel cu cartofi pai. Chifla si salata 15 lei

Joi - 18.10.2018


- Felul 1. Ciorba radauteana din piept de pui cu smantana si ardei iute. Chifla

- Felul 2 Mancarica de fasole boabe cu carnaciori picanti. Chifla si salata 15 lei

Vineri - 19.10.2018


- Fellul 1 Ciorba taraneasca din pulpa degresata de purcel. Chifla
- Felul 2 Tigaie tiganeasca din piept de pui cu legume si rizotto. Chifla si salata  15 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: