Varianta 1: 10.12.2018-14.12.2018

Gramaj


Felul 1 - 80/350 gr.
Felul 2 - 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni 10.12.2018


- Felul 1. Ciorba greceasca din piept de pui cu orez. Chifla

- Felul 2. Iahnie de fasole cu carnaciori picanti. Chifla si salata 15 lei

MartI : 11.12.2018

- Felul 1: Ciorba de burta cu smantana si ardei iute. Chifla
- Felul2 : Gulas unguresc din pulpa degresata de purcel cu galuste si legume. Chifla si salata15 lei

Miercuri - 12.12.2018


- Felul 1: Ciorba de fasole cu afumatura. Chifla

- Felul2 : Saramura din pulpa superioara de pui cu mamaliguta si ardei iute 15 lei

Joi - 13.12.2018


- Felul 1. Ciorba radauteana din piept de pui cu smantana si ardei iute. Chifla

- Felul 2 Tochitura greceasca din pulpa dezosata de pui cu mamaliguta si telemea 15 lei

Vineri - 14.12.2018


- Fellul 1 Ciorba de perisoare cu ardei iute. Chifla
- Felul 2 Parjoale moldovenesti cu piure de cartofi. Chifla si salata 15 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: