Varianta 1: 04.12.2017-08.12.2017

Gramaj


Felul 1 - 80/350 gr.
Felul 2 - 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni - 04.12.2017


- Felul 1. Ciorba de perisoare cu smantana si ardei iute. Chifla
- Felul 2. Saramura din pulpa de pui cu mamaliguta si ardei iute.-15 lei

Marti -05.12.2017


- Felul 1.Ciorba ardeleneasca de purcel Chifla
- Felul 2. Fasii din piept de pui cu sos meridional si orez cu masline . Chifla15 lei

Miercuri -06.12.2017


- Felul 1: Ciorba radauteana din piept de pui. Chifla
- Felul 2: Tochitura greceasca din pulpa de pui dezosata fara piele cu mamaliguta15 lei

Joi - 07.12.2017


- Felul 1. Ciorba taraneasca de pui cu taieti de casa Chifla
- Felul 2. Mancarica de fasole boabe cu carnaciori picanti Chifla si salata

Vineri - 08.12.2017


- Felul 1: Ciorba de pipote si inimioare  a la greque.Chifla
- Felul 2 Snitel american din piept de pui cu cartofi bavarezi Chifla si salata - 15 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: