Varianta 1: 20.05.2019 - 24.05.2019

Gramaj


Felul 1 - 80/350 gr.
Felul 2 - 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni :20.05.2019


- Felul 1.Ciorba taraneasca de pui cu legume. Chifla

- Felul 2. Tochitura greceasca din pulpa dezosata fara piele cu sos rosu, cimbru, mamaliguta si telemea .17 lei

MartI : 21.05.2019

- Felul 1: Ciorba a la greque din pipote si inimioare de pui cu orez si lamaie.Chifla
- Felul 2 : Pulpa superioara de pui cu sos de ciuperci si orez cu masline. Chifla si salata 17 lei

Miercuri - 22.05.2019.


- Felul 1: Ciorba din pulap degresata de purcel cu legume si leustean. Chifla.

- Felul2: Saramura din pulpa superioara de pui cu mamaliguta si ardei iute. 17 lei

Joi - 23.05.2019


- Felul 1:Ciorba ardeleneasca de fasole boabe cu afumatura si tarhon. Chifla.

- Felul 2: Mancarica de fasole boabe cu ciolan afumat. Chifla si salata.-17 lei

Vineri - 24.05.2019


- Felul 1: Ciorba de perisoare cu legume si leustean. Chifla.
- Felul 2: Pui la ceaun cu mamaliguta si sos dulce acrisor Chifla si  17 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: