Varianta 1: 11.02.2019-15.02.2019

Gramaj


Felul 1 - 80/350 gr.
Felul 2 - 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni : 11.02.2019


- Felul 1.Ciorba de fasole boabe cu afumatura. Chifla

- Felul 2. Pulpa de purcel degresata la tava in sos bbq- garnitura - cartofi cu rozamarin. Chifla si salata.15 lei

MartI : 12.02.2019

- Felul 1: Supa crema de legume cu crutoane
- Felul2 : Saramura din pulpa superioara de pui cu mamaliguta si ardei iute-15 lei

Miercuri - 13.02.2019


- Felul 1: Ciorba taraneasca din piept de pui cu legume. Chifla

- Felul2 : Parjoale moldovenesti marinate cu piure de cartofi. Chifla si salata-15 lei

Joi - 14.02.2019


- Felul 1. Ciorba de legume. Chifla

- Felul 2 Fasii din piept de pui cu sos de legume si rizotto. Chifla si salata 15 lei

Vineri - 15.02.2019


- Fellul 1 Ciorba taraneasca din pulpa degresata de purcel cu leustean. Chifla
- Felul 2 Tocanita haiduceasca  cupulpa de purcel, legume, mamaliguta si ardei iute 15 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: