Varianta 1: 02.10,2017-06.10,2017

Gramaj


Felul 1 - 80/350 gr.
Felul 2 - 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni -16 .10.2017


- Felul 1. Ciorba de purcel cu leustean. Chifla
- Felul 2. Muschi de porc la gratar cu dovlecei pane si sos de legume Chifla -15 lei

Marti - 17.10..2017


- Felul 1. Ciorba de perisoare din carne de pasare cu smantana si ardei iute. Chifla
- Felul 2. Ardei umpluti cu carne tocata amestec, cu smantana si ardei iute. Chifla 15 lei

Miercuri - 18.10.2017


- Felul 1: Ciorba taraneasca de pui dreasa cu ou. Chifla
- Felul 2: - Friptura din pulpa degresata de porc la cuptor, garnitura orez cu masline si sos meridional.Chifla/salatai. 15 lei

Joi - 19.10.2017.2017


- Felul 1. Ciorba greceasca de curcan Chifla
- Felul 2. Chiftelute marinate cu piure de cartofi Chifla/Salata. 15 lei

Vineri - 20.10.2017


- Felul 1: Ciorba radauteana din piept de pui (similar ciorba de burta).Chifla
- Felul 2: Tochitura Cozy speciala (pulpa de porc, carnaciori, ou, telemea si mamaliguta - 15 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: