Varianta 1; 19.02.2018-23.02.2018

Gramaj


Felul 1 - 80/350 gr.
Felul 2 - 150/250 gr.
Salata - 150 gr.
Chifla - 100 gr.

Luni 19.02.2018


- Felul 1.Ciorba de fasole cu afumatura Chifla

- Felul 2.Chiftelute marinate cu piure de cartofi Chifla /Salata 15 lei

Marti -20.02.2018


- Felul 1 Ciorba din pulpa de purcel degresata alla greque .Chifla
- Felul 2 NOU- Muschi de porc la gratar cu sos parmegiano -garnitura -sote de legume 15 lei

Miercuri -21.02.2018


- Felul 1:Ciorba de perisoare  Chifla

- Felul 2 Chicken fingers din piept de pui cu cipsuri de cartofi si sos dulce picant  chifla si salata15 lei

Joi - 22.02.2018


- Felul 1.Ciorba radauteana din piept de pui  Chifla

- Felul 2.-Snitel vienez din muschi file de purcel cu cartofi pai Chifla /Salata  15 lei

Vineri - 23.02.2018


- Felul 1: Ciorba ardeleneasca din aripioare de pui cu smantana si galbenus de ou Chifla
- Felul 2 Saramura din pulpa superioara de pui cu mamaliguta si ardei iute 15 lei

Comanda Catering

Comanda la telefon: 0236 472 450; 0752 211 904

Email:
Telefon:
Continut: